قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / فرهنگی و هنری / طرز تهیه چیز کیک کیوی / مواد لازم برای تهیه چیز کیک کیوی

طرز تهیه چیز کیک کیوی / مواد لازم برای تهیه چیز کیک کیوی

[ad_1]

طرز تهیه چیز کیک کیوی / مواد لازم برای تهیه چیز کیک کیوی / خواص کیوی / آسان ترین روش تهیه چیز کیک کیوی / طرز تهیه چیز کیک خوشمزه

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کیوی:

پودر بیسکوییت  ۱ لیوان

پنیر خامه ای  ۲۰۰ گرم

خامه  ۱۵۰ گرم

تخم مرغ  ۲ عدد

کره  ۵۰ گرم

شکر  ۱ لیوان

ماست  ۱ لیوان

 پودر ژله با طعم کیوی  ۱ بسته

طرز تهیه چیز کیک کیوی :

۱-  بیسکوئیت ها را با گوش کوب کوبیده یا با میکسر خرد نمایید تا خوب پودر گردند سپس با کره مخلوط نمایید تا نرم و خمیری گردند.

۲- مخلوط کره و بیسکوئیت را کف قالب ریخته و خوب پهن نمایید ( باید خوب فشار دهید تا مواد کف قالب پرس گردند ) سپس قالب را 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طبخ گردد.

۳- در این فاصله می توانید مایه چیز کیک را اماده نمایید : ماست ، پنیر خامه ای و شکر را قاطی نمایید بعد خامه را اضافه کرده ، تخم مرغ ها را تک تک مخلوط کنید ( زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که مواد مخلوط گردند کافی است ).

۴- مخلوط آماده شده را روی بیسکوئیت ها بریزید و مجدد برای 30-40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید ( پس از پخت چیز کیک نباید خشک گردد و میان چیز کیک باید کمی شل باشد ) ، پس از پخت حدود 1-2 ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر باقی باشد سپس با قالب به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت گردد.

۵- پودر ژله کیوی را با نصف لیوان اب جوش حل نموده و پس از شفاف شدن به آن نصف لیوان آب سرد اضافه نمایید ( مقدار مایعی که برای اماده کردن ژله مصرف می گردد نصف زمان های دیگر است چون کیوی موجب شل شدن ژله می

گردد ) ، ژله اماده را با مقداری مارمالاد کیوی مخلوط نموده و روی چیز کیک بریزید.

۶- پس از مدت زمان مورد نیاز برای سرد شدن مواد و بسته شدن ژله آن را از یخچال خارج نموده و با خامه تزئین کنید سپس برش بزنید و میل کنید.

 خواص کیوی :

1.  گوارش شما را با آنزیم ها تنظیم می کند

کیوی خام حاوی اکتینیدین، یک آنزیم پروتئین حل کننده است که می تواند هضم یک وعده غذایی مانند پاپائین در پاپایا یا برملائین در آناناس را آسان نماید.

2. کمک به مدیریت فشار خون

سطح بالای پتاسیم کیوی کمک می کند تا الکترولیت های خون را در تعادل با تاثیر مخالف بر روی سدیم حفظ کند.

3. از آسیب DNA محافظت می کند

مطالعه کالینز، هورسکا و هوتن نشان داد که ترکیب منحصر به فرد آنتی اکسیدان ها در کیوی کمک می کند تا از DNA سلول از آسیب اکسیداتیو محافظت کند. بعضی از کارشناسان معتقدند کیوی می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند

4. افزایش ایمنی شما

مقدار بالای ویتامین C کیوی همراه با سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی اثبات شده است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

5. از دست دادن وزن پشتیبانی می کند

شاخص گلیسمی پایین  و محتوای فیبر بالا کیوی موجب ایجاد انسولین مانند دیگر میوه ها با محتوای قند بالا نمی شود، بنابراین در بدن ذخیره چربی صورت نمی دهد.

6. بهبود سلامت دستگاه گوارش

کیوی ها منبع خوبی از فیبر هستند. این مانع از یبوست و سایر مشکلات روده می شود.

7. کمک می کند به پاک کردن سموم

فیبر فازی کیوی کمک می کند تا سموم را از روی روده خود پاک کرده و حرکت دهد.

8. کمک به مبارزه با بیماری های قلبی

خوردن 2 تا 3 کیوی در روز نشان داده است که پتانسیل لخته شدن خون را 18 درصد کاهش داده و تریگلیسرید را 15 درصد کاهش می دهد. بسیاری از افراد آسپرین را برای کاهش لخته شدن خون می گیرند، اما این باعث عوارض جانبی بسیاری از جمله التهاب و خونریزی روده می شود. میوه کیوی دارای مزایای ضد لخته شدن است که بدون عوارض جانبی

9. مناسب برای دیابتی ها

کیوی در رده “کم” برای شاخص گلیسمی قرار دارد، به این معنی که قند خون شما را به سرعت افزایش نمی دهد. این مقدار گلیسمی 4 است که بدین معنی است که برای بیماران دیابتی ایمن است.

10. محافظت در برابر سکته مغزی و سایر مشکلات چشم

دژنراسیون مغزی علت اصلی از بین رفتن بینایی در افراد مسن است. مطالعه بیش از 110،000 مرد و زن نشان می دهد که خوردن 3 یا بیشتر نصف میوه در روز باعث کاهش میزان انقباض ماکولا 36 درصد می شود. این تصور می شود که با سطوح بالایی از لوتئین و زاکسنتین کیوی همراه است که هر کدام از مواد شیمیایی طبیعی موجود در چشم انسان هستند.

11. ایجاد تعادل قلیایی

کیوی در رده “قلیایی ترین” برای میوه ها قرار دارد، به این معنی که منبع غنی از مواد معدنی برای جایگزینی بیش از حد مواد غذایی اسیدی که اکثر افراد مصرف می کنند. بعضی از مزایای بدن متعادل بدن اسید / قلیایی عبارتند از: پوست جوان، خواب عمیق تر، انرژی فیزیکی فراوان، سرماخوردگی کمتر، آرتریت کمتر و کاهش پوکی استخوان.

12. پوست را محافظت می کند

کیوی ها منبع خوبی از ویتامین E هستند، یک آنتی اکسیدان شناخته شده برای محافظت از پوست از دژنرسانس.

13. طعم خوشمزه

کیوی ها به نظر خوب می رسند و طعم عالی دارند. بچه ها اغلب آنها را دوست دارند، زیرا آنها از بیشتر میوه ها متفاوت هستند.

برای تعادل تغذیه، همیشه غذاهای متنوعی را می خورید. هر غذا دارای ویژگی های منحصر به فرد و قدرت خود است. مشکل با اکثر رژیم های غذایی این است که ما چنین تعداد محدودی از غذاها را می خوریم، که مقدار مواد مغذی را که ما دریافت می کنیم را محدود می کند.

14. دارای آفت کش ها کمتر است

میوه کیوی در لیستی از غذاهایی است که به طور کلی از بسیاری از آفت کش ها محافظت می شود. برای سال 2016 آن را با 10 غذای امن تر معرفی کردیم. ( طرز تهیه چیز کیک کیوی )

[ad_2]
لینک منبع

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه پارفه آناناس / مواد لازم برای تهیه پارفه آناناس

[ad_1] طرز تهیه پارفه آناناس / مواد لازم برای تهیه پارفه آناناس / طرز تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *